Weifang Sinnovation Medical Technology Co, Ltd

Topeng pelindung sing ora bisa digunakake, sanitizer tangan

Mesin topeng, topeng pelindung KN95

  • timg (3)
  • 20181116092431_2133490380

Perusahaan
Pambuka

Kita minangka profesional sing profesional ing topeng, disinfectants, solusi bacteriostatic, bakteri biologis, riset lan riset obat kewan, produksi lan dodolan perusahaan berteknologi tinggi.
Perusahaan kasebut penting banget kanggo ngenalake personel riset lan pangembangan bermutu tinggi, kabeh jinis personel teknis profesional kanthi 70% saka total karyawan, ing antarane yaiku sawetara gelar Sarjana lan Gelar Master. Perusahaan iki wis nggawe sistem manajemen kualitas ISO sing nyakup kabeh proses saka riset pasar, pangembangan produk, pabrik nganti layanan dodolan, lan wis lulus sertifikasi eu CE lan sertifikasi FDA sing kita.

Hubungi kita kanggo informasi lengkap utawa bukak janjian
Sinau luwih lengkap