• Bopp Bag

    Bopp Bag

    Kantong bopp nggunakake kain tenunan polipropilena minangka kain awak supaya paket sampeyan bisa tahan lama. Desain sing beda kayata (backseam, circular, notches thumb, perforation, anti-skid print lan gusset lsp) bisa memenuhi syarat sing beda karo para pelanggan.
  • bulk bag

    tas akeh

    Miturut manéka warna, ana tas jumbo bunder, jumbo kothak lan tas jumbo jinis U kanthi loop angkat ndhuwur, utawa loop angkat sisih utawa loop angkat ngisor. Biasane duwe spout inlet lan outlet.
  • PAPER POLY

    PAPER POLY

    Kantong poli kertas1 Didhasarake ing pp bag, sing uga diarani kain kanthi ringkes, nyusun film lan kertas kanthi metode casting tape. Iki digunakake kanggo ngemot macem-macem jinis bahan kimia, kayata bubuk lan bahan baku granular kayata POM, ABS, polistirena, poli formaldehida, polivinil klorida, karet butadiena styrene, plastik teknik lan serangkaian bubuk, bahan granular lsp.
  • pp woven

    pp ditenun

    Tas anyaman PP, uga dikenal minangka tas kulit ula, salah sawijining plastik, digunakake ing kemasan. Bahan utama yaiku polypropylene (PP). Iki digawe sanajan ekstrusi, digawe dadi benang tape, nenun lan nggawe tas. Dianggo: Akeh digunakake ing kemasan jinis bubuk lan granular.

Weifang Sinnovation Medical Technology Co., Ltd.

Topeng protèktif sing bisa dipakai, Pembersih tangan

Mesin topeng, topeng pelindung KN95

  • 工厂
  • jjll

Kumpeni
Pambuka

     Shining star plastic Co., Ltd. minangka perusahaan internasional kanggo produk lan adol produk plastik lan produk kemasan kertas, jembaré 100 hektar, cabang Vietnam jembaré 50 hektar, pabrik Kamboja ambané 50 hektar. Kanthi mesin gambar canggih, tenun bunder, mesin cetak warna, mesin laminasi, mesin nggawe tas, mesin cetak, mesin film, produksi granulator lsp., Kekuatan teknis kanggo nggayuh level maju internasional. Perusahaan kasebut duwe atusan tim tenaga teknis, kanthi pengalaman produksi lan manajemen sing akeh. Perusahaan iki dilengkapi instrumen pengujian profesional, tim inspeksi profesional lan aturan lan peraturan inspeksi sing ketat, lan liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO lan sertifikasi QS, kualitas tekan level paling dhuwur ing industri sing padha. Wiwit diadegake karo perusahaan, filsafat bisnis "strategi pertama, sukses bisnis, manajemen berorientasi", langkah demi langkah dadi perusahaan sing padha karo China ing ruang lingkup bisnis, sing akeh pengaruh ing perusahaan industri.  

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa pesen janjian
Sinau Luwih Luwih