Babagan Kita

Weifang Sinnovation Medical Technology Co, Ltd

Teknologi medis weifang sinnovasi co., Ltd. yaiku perusahaan medis berteknologi tinggi sing diadegake dening Shandong zhongchuang farmaseutical group lan Brilliant Packaging LLC saka Amerika Serikat. 

We are profesional sing melu topeng, disinfectants, solusi bakteriostatik, bakteri biologis, riset lan pangembangan obat veterinar, produksi lan adol perusahaan berteknologi tinggi.Perusahaan kasebut penting banget kanggo ngenalake personel riset lan pangembangan bermutu tinggi, kabeh jinis personel teknis profesional kanthi 70% saka total karyawan, ing antarane yaiku sawetara gelar Sarjana lan Gelar Master. Perusahaan iki wis nggawe sistem manajemen kualitas ISO sing nyakup kabeh proses saka riset pasar, pangembangan produk, pabrik nganti layanan dodolan, lan wis lulus sertifikat eu CE lan sertifikasi FDA.Aku perusahaan duwe tenaga teknis sing kuwat, nempuh pentinge menyang introduksi lan pelatih bakat ilmiah lan teknologi, lan ngembangake sekolah dhewe ing transformasi prestasi ilmiah lan teknologi. Kaloro produk properti intelektual bebas lan produk sing diimpor dhuwur padha regane. Kabeh produk perusahaan duwe hak properti intelektual bebas lan entuk 17 paten, kalebu paten 2 penemuan.

team1
products1
team2
products2

Perusahaan duwe fasilitas tanduran sing sampurna lan lingkungan produksi sing apik. Perusahaan kasebut wis maju baris produksi otomatis lan dilengkapi peralatan deteksi dhuwur, sing bisa njamin kualitas produk. Ilmu lan teknologi sing apik kanggo ngrawat kesehatan, perusahaan kasebut bakal netepi industrialisasi prestasi ilmiah lan teknologi, praktik sing jero , nggatekake umpan balik pelanggan, lan terus ngembangake konten berteknologi tinggi, efek pencegahan sing apik, produk kualitas teknis sing apik, bakal antusias, ikhlas, tanggung jawab marang kabeh detail, lan sampeyan gandhengake kanggo nuduhake kabungahan sukses!

factory1
factory3
factory2
factory4

Pameran

2Kad-fxyawmq6919140
Exhibition2

Sertifikasi

certification1