FAQ

FAQ

PITANGGUH BASA DUMADUH

1. Apa sampeyan duwe topeng pasuryan ing saham?

Ya wis akeh saham.

2. Apa sampeyan duwe sertifikat?

Kita entuk FDA, CE, ISO lan sawetara lisensi kanggo pasar domestik.

3. Apa MOQ lan rega sampeyan?

MOQ 100,0pcs.

4. Apa istilah pembayaran sampeyan?

Pembayaran 50% sadurunge produksi, pambayaran 50% sadurunge dikirim.

5. Apa kapasitas produksi sampeyan?

Kita bisa ngasilake topeng 100.000 pcs saben dinane.

6. Yen dakkirim 100,000pcs, kapan aku bisa entuk?

Pesenan akeh ngenteni produksi, bakal diatur kanthi urutan pambayaran. Nampa wektu gumantung saka cara pengiriman.

6. Sampeyan bisa ngirim menyang alamatku? Pira kanggo biaya pengiriman?

Pls ngirim alamat kirim sampeyan, mula kita bakal ngitung biaya kirim sampeyan.

7. Apa kasedhiya kanggo nggawe kustomisasi?

Ya, iku ditrima. Nanging, aku ora ngandhani yen sampeyan nindakake saiki, pesenan khusus njupuk paling sethithik 10 dina luwih saka ngasilake tinimbang pesenan biasa.

faq1
faq4
faq2
faq6
faq
faq5
handwashing-fluid
faq7

ING NGANGGO BISA DENGAN US?