China wis ngencengi peraturan babagan ekspor

Biro Pengawasan lan Administrasi Pasar kutha Weifang dilaporake manawa nanggepi kekurangan topeng pencegahan epidemi lan sandhangan pelindung ing pasar lan masalah transformasi perusahaan, Institut Inspeksi Kualitas Weifang mbukak saluran ijo kanggo inspeksi darurat, lan klompok lembaga kasebut nggawa inspektur profesional menyang garis depan kanggo mbantu menang perang nglawan epidemi kasebut.

Pesta sing digawe dening pengawasan kualitas kutha, inspeksi lan pencegahan epidemi klompok utama, kanthi kader anggota partai minangka badan utama, migunani kanggo trampil, rasa tanggung jawab sing kuwat kanggo personel inspeksi, prosesi pengawasan kualitas produk, kanggo telung topeng kutha, sandhangan protèktif, 1 perusahaan produksi disinfektan nganakake inspeksi sampling, pamriksan luwih saka 15 batch nganti saiki, negesake "telung shift", mesin pecah mesin dudu jehiel, lan ngupayakake paling cepet wektu, produk uji coba sing efisien, ilmiah lan akurat laporan sing dikirim menyang tangan perusahaan.

Sanalika, kanthi ketat ngetrapake regulator pasar kanggo mesthekake syarat materi lan kualitas kontrol produk kanthi aman, nindakake tugas sing apik kanggo nuntun persediaan darurat, produksi, pamriksa kualitas dening partai menyang pabrik kerapatan tinggi, topeng kerapatan tinggi, Seth pabrik sandhangan protèktif, zhucheng ngencengi disinfektan saka telung pabrik ing personel pengawasan kualitas produk, implementasi pengawasan kualitas produk, 24 jam dina bahan baku, kualitas produk lan perusahaan penjualan nganti pengawasan kabeh, priksa manawa bahan kasebut cocog kabeh syarat standar, lan ngatasi transportasi material, standar perusahaan lan kesulitan praktis liyane.

Inspektur ing lapangan dadi katresnan shandong saka produk medis co., Ltd., shandong xin cosette Teknologi biologis kelautan co., LTD., Kutha Changyi, limang perusahaan kayata produk non-anyaman co., LTD. Kirim layanan door to door, sing pabrik respirator kanggo perusahaan ekspor, ing sangisore permintaan panjaluk, pengawasan kualitas kutha, pihak inspeksi kanggo mbantu perusahaan supaya cepet (pabrikan produk domestik, lan nyusun perusahaan sing cocog, sesuai karo persyaratan pasar standar perusahaan , saengga nggawe produk sing cocog karo perusahaan kanthi cepet. Pandhuan teknis lan dhukungan teknis titik-kanggo-titik ing situs wis nyepetake kemajuan produksi produk protèktif sing mumpuni.


Wektu kiriman: Jun-10-2020