Produk

  • Disposable protective mask

    Topeng pelindung sing ora bisa digunakake

    Kaluwihan:ventilasi apik banget; bisa nyaring gas beracun; Bisa nahan panas; Bisa nyerep banyu; Bisa anti banyu; Fleksibel; Ora nesu; Rasa banget lan cukup alus; Dibandhingake karo topeng liyane, tekstur kasebut entheng; Banget lentur, bisa suda sawise mulet; Rega murah, cocog kanggo produksi massa.

  • KN95 level protective mask packaging bag

    Kantong kemasan pelindung topeng KN95

    Klip irung plastik sing dipasang ing jero, pas karo kabeh jinis rai.
    Dobel paket dobel sisih pindho, kanthi efektif ngethok udara ing sisih loro.
    Ing lapisan pamisahan, rahasia ngresiki jengkel mati.

  • Disposable Non-sterile Powder-free Gloves

    Sarung tangan Bubuk-Tanpa Powder sing bisa digunakake

    Ora ana perawatan bubuk kanggo nyuda alergen
    Bisa ngindhari kontaminasi kontak sing disebabake sarung tangan bubuk lan nyuda insiden alergi
    Linen antiskid
    Permukaan sarung tangan, rada dipetangi nambah gesekan
    Bagus tliti
    Sarung tangan digawe kanthi tliti lan ora bocor

  • Handwashing Fluid

    Cairan Handwashing

    1. 75% gel saniterer sanitiser tangan alkohol kanthi efektif mateni luwih saka 99,99%, ora lara tangan
    2. Bisa kanthi efektif lan cepet
    3. Ora sopan lan ora nesu, ora lara kulit
    Aja ngumbah nganggo banyu, gampang ngirit banyu
    4. Tekstur gel, sampeyan bisa ngontrol jumlah kasebut kanthi gampang. Ukuran cilik, gampang digawa

  • Mask machine

    Mesin topeng

    Respirator Kn95 lan N95 duwe tingkat perlindungan sing padha, nanging mung ngetutake standar tes negara sing beda. Topeng Kn95 nderek standar Cina lan topeng N95 ngetutake standar Amerika. Efisiensi pangayoman kanggo partikel non berminyak (partikel natrium klorida kanggo eksperimen) ora kurang saka 95%.

  • Protective Suit

    Suit Protective

    Sandhangan protèktif sing bisa digunakake yaiku artikel protèktif sing bisa digunakake ing personel klinis nalika sesambungan karo pasien kelas A utawa pasien sing kena infeksi ing manajemen penyakit A kelas A.

  • Meltblown

    Meltblown

    Kain sing dicairkan minangka bahan inti topeng kasebut. Bahan utama saka kain sing ditiup nyawiji yaiku polipropilena. 

  • Bridge of nose

    Jembatan irung

    Minangka jeneng kasebut, yaiku tali karet tipis sing digunakake kanggo topeng kanggo ndandani topeng ing jembatan irung.

    Mulane, jembatan irung uga diarani jembatan plastik lengkap irung - rib irung - jembatan irung.

  • Ear ribbon

    Pita kuping

    Fungsi permeabilitas hawa yaiku karakteristik topeng tali topeng. 

  • Breathing valve

    Katup ambegan

    Ing lingkungan kerja sing panas lan lembab kanthi ventilasi sing kurang utawa volume tenaga kerja sing akeh, panggunaan topeng anti jerebu kanthi katup napas bisa mbantu sampeyan rumangsa luwih kepenak nalika ambegan.